genealogieonline

Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken » Johannes Weegink

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Klavers met diverse online bronnen voor Johannes Weegink.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Johannes Weegink en Jenneken Geerling zijn getrouwd op 2 november 1901 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Huwelijksaangiften 1898-1909.

Bekijk suggestie

Johannes Weegink en Jenneken Geerling zijn getrouwd op 2 november 1901 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Huwelijken 1900-1906.

Bekijk suggestie

Johannes Weegink en Jenneken Geerling zijn getrouwd op 2 november 1901 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hengelo » Huwelijksbijlagen 1891-1909.

Bekijk suggestie

Johannes Weegink en Jenneken Geerling zijn getrouwd op 2 november 1901 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hengelo » Huwelijksafkondigingen 1883-1906.

Bekijk suggestie

Johannes Weegink en Jenneken Geerling zijn getrouwd op 2 november 1901 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hengelo » Huwelijksaangiften 1883-1902.

Bekijk suggestie

Johannes Weegink en Jenneken Geerling zijn getrouwd op 2 november 1901 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hengelo » Huwelijken 1893-1902.

Bekijk suggestie

Johannes Weegink en Jenneken Geerling zijn getrouwd op 2 november 1901 in Hengelo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Hengelo » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Albert Weegink (geboren in 1901), een kind van Johannes Weegink en Jenneken Geerling, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Berendina Weegink (geboren in 1903), een kind van Johannes Weegink en Jenneken Geerling, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Johanna Weegink (geboren in 1906), een kind van Johannes Weegink en Jenneken Geerling, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Berendina Johanna Weegink (geboren in 1908), een kind van Johannes Weegink en Jenneken Geerling, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Hendrik Weegink (geboren in 1910), een kind van Johannes Weegink en Jenneken Geerling, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Klavers is samengesteld door (neem contact op).