genealogieonline

Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken » Hendrik Kramer

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Klavers met diverse online bronnen voor Hendrik Kramer.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Herrius Kramer (geboren in 1883), een kind van Hendrik Kramer en Bodina Maas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janke Kramer (geboren in 1885), een kind van Hendrik Kramer en Bodina Maas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dieuwke Kramer (geboren in 1886), een kind van Hendrik Kramer en Bodina Maas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Cornelia Kramer (geboren in 1890), een kind van Hendrik Kramer en Bodina Maas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Willem Hendrik Kramer (geboren in 1896), een kind van Hendrik Kramer en Bodina Maas, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Klavers is samengesteld door (neem contact op).