genealogieonline

Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken » Willem Hartman

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Klavers met diverse online bronnen voor Willem Hartman.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Hartman (geboren in 1888), een kind van Willem Hartman en Stientje Venema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Hartman (geboren in 1891), een kind van Willem Hartman en Stientje Venema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Eltjo Hartman (geboren in 1895), een kind van Willem Hartman en Stientje Venema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Stientje Hartman (geboren in 1900), een kind van Willem Hartman en Stientje Venema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Hartman (overleden in 1903), een kind van Willem Hartman en Stientje Venema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Stientje Hartman (overleden in 1911), een kind van Willem Hartman en Stientje Venema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Hartman (overleden in 1969), een kind van Willem Hartman en Stientje Venema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Klavers is samengesteld door (neem contact op).