genealogieonline

Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken » Hendrina Nolthuis

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Klavers met diverse online bronnen voor Hendrina Nolthuis.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frederik Hilberink (geboren in 1890), een kind van Gerrit Jan Hilberink en Hendrina Nolthuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geesjen Hilberink (geboren in 1891), een kind van Gerrit Jan Hilberink en Hendrina Nolthuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gezina Hilberink (geboren in 1894), een kind van Gerrit Jan Hilberink en Hendrina Nolthuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritdina Hilberink (geboren in 1902), een kind van Gerrit Jan Hilberink en Hendrina Nolthuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Albert Hilberink (geboren in 1904), een kind van Gerrit Jan Hilberink en Hendrina Nolthuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Herman Hilberink (geboren in 1905), een kind van Gerrit Jan Hilberink en Hendrina Nolthuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jennigje Hilberink (geboren in 1907), een kind van Gerrit Jan Hilberink en Hendrina Nolthuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritdina Hilberink (overleden in 1941), een kind van Gerrit Jan Hilberink en Hendrina Nolthuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jennigje Hilberink (overleden in 1958), een kind van Gerrit Jan Hilberink en Hendrina Nolthuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Klavers is samengesteld door (neem contact op).