genealogieonline

Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken » Jacobje Hendriks Zwier

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Klavers met diverse online bronnen voor Jacobje Hendriks Zwier.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hindrik Bos (geboren in 1834), een kind van Lute Bos en Jacobje Hendriks Zwier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Egbertien Bos (overleden in 1838), een kind van Lute Bos en Jacobje Hendriks Zwier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertje Bos (geboren in 1847), een kind van Lute Bos en Jacobje Hendriks Zwier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Egbertien Bos (overleden in 1868), een kind van Lute Bos en Jacobje Hendriks Zwier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertje Bos (overleden in 1942), een kind van Lute Bos en Jacobje Hendriks Zwier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Klavers is samengesteld door (neem contact op).