genealogieonline

Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken » Sjoerdtje Hedzers Hoekstra

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Klavers met diverse online bronnen voor Sjoerdtje Hedzers Hoekstra.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje Douwes de Vries (geboren in 1874), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Oene Douwes de Vries (geboren in 1875), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Douwes de Vries (geboren in 1877), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hetje Douwes de Vries (geboren in 1880), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gaatske Douwes de Vries (geboren in 1882), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hedzer de Vries (geboren in 1884), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hiltje de Vries (geboren in 1888), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis de Vries (geboren in 1891), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan de Vries (geboren in 1892), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frietzen de Vries (geboren in 1894), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan de Vries (overleden in 1898), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis de Vries (overleden in 1924), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gaatske Douwes de Vries (overleden in 1935), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hedzer de Vries (overleden in 1959), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hiltje de Vries (overleden in 1960), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Grietje Douwes de Vries (overleden in 1962), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frietzen de Vries (overleden in 1963), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Douwes de Vries (overleden in 1963), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Oene Douwes de Vries (overleden in 1965), een kind van Douwe Oenes de Vries en Sjoerdtje Hedzers Hoekstra, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Klavers is samengesteld door (neem contact op).