genealogieonline

Stamboom Crapts » Connecties » Scans zoeken » Joannes Hubertus Jeunhomme

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Crapts met diverse online bronnen voor Joannes Hubertus Jeunhomme.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Joannes Hubertus Jeunhomme en Anna Elisabeth Hubertina van der Meulen zijn getrouwd op 11 oktober 1849 in Maastricht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Maastricht » Dopen, Trouwen 1817-1872 / Nederlands Hervormd.

Bekijk suggestie

Joannes Hubertus Jeunhomme en Anna Elisabeth Hubertina van der Meulen zijn getrouwd op 11 oktober 1849 in Maastricht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Maastricht » Huwelijksbijlagen 1847-1849 v/a 81.

Bekijk suggestie

Joannes Hubertus Jeunhomme en Anna Elisabeth Hubertina van der Meulen zijn getrouwd op 11 oktober 1849 in Maastricht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Maastricht » Geboorten, huwelijken, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1849.

Bekijk suggestie

Joannes Hubertus Jeunhomme is overleden op 30 maart 1870 te Maastricht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Maastricht » Huwelijken, overlijden 1870.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Hubertus Jeunhomme (geboren in 1850), een kind van Joannes Hubertus Jeunhomme en Anna Elisabeth Hubertina van der Meulen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Anna Jeunhomme (geboren in 1852), een kind van Joannes Hubertus Jeunhomme en Anna Elisabeth Hubertina van der Meulen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Anna Jeunhomme (overleden in 1852), een kind van Joannes Hubertus Jeunhomme en Anna Elisabeth Hubertina van der Meulen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antoinette Jeunhomme (geboren in 1854), een kind van Joannes Hubertus Jeunhomme en Anna Elisabeth Hubertina van der Meulen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cecilia Jeunhomme (geboren in 1857), een kind van Joannes Hubertus Jeunhomme en Anna Elisabeth Hubertina van der Meulen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bartholomeus Jeunhomme (geboren in 1863), een kind van Joannes Hubertus Jeunhomme en Anna Elisabeth Hubertina van der Meulen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cecilia Jeunhomme (overleden in 1875), een kind van Joannes Hubertus Jeunhomme en Anna Elisabeth Hubertina van der Meulen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Hubertus Jeunhomme (overleden in 1909), een kind van Joannes Hubertus Jeunhomme en Anna Elisabeth Hubertina van der Meulen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bartholomeus Jeunhomme (overleden in 1924), een kind van Joannes Hubertus Jeunhomme en Anna Elisabeth Hubertina van der Meulen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Crapts is samengesteld door (neem contact op).