genealogieonline

Stamboom Zuyderhoudt

Foto van H.C.T. Zuyderhoudt en Ger van Dijk

De publicatie Stamboom Zuyderhoudt is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.263 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 232 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Veel gegevens over de familienaam Zuyderhoudt in al haar naamvariaties. Er staan bij de notities wetenswaardigheden over de geschiedenis van onze stamgenoten. Wist u dat "Buitenhuis Hofwijck" in Voorburg waar nu het Huygensmuseum in is gevestigd, vanaf 1910 tot 1914 enige jaren eigendom van Zuyderhoudt was? Heeft u aanvullingen of verbeteringen? Meldt het ons.
PS: Laatste wijzigingen:
In 2009 aanvullingen met familieleden uit Amerika en Australie: Gegevens via het archief SIFA over Indische Nederlanders: Fotomateriaal over Suyderhoud in Indonesie en aanvullingen uit Amerika en fotomateriaal uit Zuid-Afrika, waaronder van de "Man of the Match" bekers voor het WK voetbal in Zuid-Afrika in 2010, die ontworpen en geleverd zijn door een lid van onze familie, Renko Nieman. Ook met uitbreiding van de familietak Van Dijk zijn we in 2014 aangevangen met behulp van familieleden in Nieuw-Zeeland. In 2018 zijn enige aanvullingen ingevoerd, verband houdende met geboorten van kleine Zuijderhoudtjes.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!