Stamboom Zuidgeest en Kroon

Foto van E.P.W. Zuidgeest
De publicatie Stamboom Zuidgeest en Kroon is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 16.511 personen. Vanwege privacy zijn 12 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 1 december 2023.


Voor deze stamboom heb ik dankbaar gebruik kunnen maken van de vele gegevens die op internet zijn te vinden. Zover mogelijk zijn de bronnen vermeld. Daarna heb ik zo goed als kan de gegevens gecontroleerd aan de hand van aktes en DTB boeken. Intussen vele archieven bezocht en veel geleerd van onze geschiedenis. De oudste gegevens heb ik wel overgenomen en vermeld, maar die kan ik niet controleren. Iedereen bedankt voor zijn bijdragen. Ik hoop nog iets meer te vernemen van de Duitse tak in de familie (Levy, Levi(e), Huppelsberg ).

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!