genealogieonline

Stamboom Weening » Connecties » Scans zoeken » Ate Jans Atema

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Weening met diverse online bronnen voor Ate Jans Atema.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot zijn getrouwd op 26 juni 1813 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Janke Aukes de Groot en Ate Jans Atema zijn getrouwd op 26 juni 1813 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Janke Aukes de Groot en Ate Jans Atema zijn getrouwd op 26 juni 1813 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » Huwelijken 1811-1816.

Bekijk suggestie

Janke Aukes de Groot en Ate Jans Atema zijn getrouwd op 26 juni 1813 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » Huwelijken 1812-1814.

Bekijk suggestie

Janke Aukes de Groot en Ate Jans Atema zijn getrouwd op 26 juni 1813 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » Huwelijken 1812-1816.

Bekijk suggestie

Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot zijn getrouwd op 26 juni 1813 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » Huwelijken 1811-1816.

Bekijk suggestie

Janke Aukes de Groot en Ate Jans Atema zijn getrouwd op 26 juni 1813 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » Huwelijksafkondigingen 1811-1815.

Bekijk suggestie

Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot zijn getrouwd op 26 juni 1813 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » Huwelijken 1812-1814.

Bekijk suggestie

Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot zijn getrouwd op 26 juni 1813 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » Huwelijken 1812-1816.

Bekijk suggestie

Janke Aukes de Groot en Ate Jans Atema zijn getrouwd op 26 juni 1813 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » Huwelijksbijlagen 1813-1814.

Bekijk suggestie

Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot zijn getrouwd op 26 juni 1813 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » Huwelijksafkondigingen 1811-1815.

Bekijk suggestie

Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot zijn getrouwd op 26 juni 1813 in Tietjerksteradeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tietjerksteradeel » Huwelijksbijlagen 1813-1814.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Atema (geboren in 1814), een kind van Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Auke Atema (geboren in 1815), een kind van Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Atema (geboren in 1816), een kind van Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Atema (geboren in 1818), een kind van Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Roelof Atema (geboren in 1819), een kind van Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jelle Atema (geboren in 1821), een kind van Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Atema (geboren in 1822), een kind van Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Atema (geboren in 1824), een kind van Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ludzer Atema (geboren in 1827), een kind van Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pietje Ates Atema (overleden in 1829), een kind van Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pietje Atema (geboren in 1829), een kind van Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rinske Atema (geboren in 1833), een kind van Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rinske Atema (overleden in 1897), een kind van Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Atema (overleden in 1901), een kind van Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jelle Atema (overleden in 1906), een kind van Ate Jans Atema en Janke Aukes de Groot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Weening is samengesteld door (neem contact op).