genealogieonline

Stamboom Weening » Connecties » Scans zoeken » Douwe Egberts Wijkstra

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Weening met diverse online bronnen voor Douwe Egberts Wijkstra.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Douwe Egberts Wijkstra en Klaaske Taekes Tuinstra zijn getrouwd op 8 augustus 1862 in Grootegast. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grootegast » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Douwe Egberts Wijkstra en Klaaske Taekes Tuinstra zijn getrouwd op 8 augustus 1862 in Grootegast. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grootegast » Geboorten, huwelijken, overlijden, huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1862.

Bekijk suggestie

Douwe Egberts Wijkstra en Klaaske Taekes Tuinstra zijn getrouwd op 8 augustus 1862 in Grootegast. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grootegast » Huwelijken 1853-1862.

Bekijk suggestie

Douwe Egberts Wijkstra en Klaaske Taekes Tuinstra zijn getrouwd op 8 augustus 1862 in Grootegast. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Grootegast » Huwelijksbijlagen 1853-1868 v/a 13 t/m 27.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Weening is samengesteld door (neem contact op).