genealogieonline

Stamboom Vredeling » Connecties » Scans zoeken » Evertje Schotsman

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Vredeling met diverse online bronnen voor Evertje Schotsman.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Evertje Schotsman is geboren op 29 mei 1859 te Nijkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nijkerk » Geboorten 1858-1861.

Bekijk suggestie

Breunis Ruitenbeek en Evertje Schotsman zijn getrouwd op 10 mei 1882 in Nijkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nijkerk » Huwelijken 1882.

Bekijk suggestie

Breunis Ruitenbeek en Evertje Schotsman zijn getrouwd op 10 mei 1882 in Nijkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nijkerk » Huwelijksafkondigingen 1869-1882.

Bekijk suggestie

Breunis Ruitenbeek en Evertje Schotsman zijn getrouwd op 10 mei 1882 in Nijkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nijkerk » Huwelijksaangiften 1876-1882.

Bekijk suggestie

Breunis Ruitenbeek en Evertje Schotsman zijn getrouwd op 10 mei 1882 in Nijkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nijkerk » Huwelijksbijlagen 1881-1882.

Bekijk suggestie

Evertje Schotsman is overleden op 22 mei 1890 te Nijkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nijkerk » Overlijden 1890-1892.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemijntje Ruitenbeek (geboren in 1883), een kind van Breunis Ruitenbeek en Evertje Schotsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Ruitenbeek (geboren in 1884), een kind van Breunis Ruitenbeek en Evertje Schotsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Ruitenbeek (geboren in 1886), een kind van Breunis Ruitenbeek en Evertje Schotsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Ruitenbeek (overleden in 1887), een kind van Breunis Ruitenbeek en Evertje Schotsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aart Ruitenbeek (geboren in 1888), een kind van Breunis Ruitenbeek en Evertje Schotsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemijntje Ruitenbeek (overleden in 1947), een kind van Breunis Ruitenbeek en Evertje Schotsman, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Vredeling is samengesteld door (neem contact op).