genealogieonline

Stamboom families Vlietstra, Piebes en aangetrouwde families » Connecties » Scans zoeken » Jenneke Anderson

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom families Vlietstra, Piebes en aangetrouwde families met diverse online bronnen voor Jenneke Anderson.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Willem Bekking en Jenneke Anderson zijn getrouwd op 12 oktober 1877 in Rheden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rheden » Huwelijksafkondigingen 1877-1882.

Bekijk suggestie

Willem Bekking en Jenneke Anderson zijn getrouwd op 12 oktober 1877 in Rheden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rheden » Huwelijksaangiften 1868-1882.

Bekijk suggestie

Willem Bekking en Jenneke Anderson zijn getrouwd op 12 oktober 1877 in Rheden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rheden » Huwelijksbijlagen 1876-1880.

Bekijk suggestie

Jenneke Anderson is overleden op 22 november 1920 te Rheden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Rheden » Overlijden 1913-1920.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aleida Bekking (geboren in 1886), een kind van Willem Bekking en Jenneke Anderson, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?