genealogieonline

Stamboom Vlietstra en Piebes

Foto van Willem Vlietstra

De publicatie Stamboom Vlietstra en Piebes is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 58.465 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Wij doen met name onderzoek naar de families Vlietstra, Antonijsen, Piebes, Regelink, Blok, Stegink, Swalve en Liet en aangetrouwde families.

Wij zijn op zoek naar de herkomst van Pijbe Gerrijts die in 1651 een lot veen huurde in de Pekela. Wij zijn al een aantal jaren bezig de nazaten van deze Pijbe Gerrijts in kaart te brengen. We zoeken vooral uitbreiding met de jongste generaties. Familienamen: Piebes en Pijbes en dan met name de Groningse tak.


Ook onderzoeken we de nazaten van Alexander Leith, geboren omstreeks 1707, die diende in Nederlandse Krijgsdienst (Schotse Brigades). Familienamen: Leith, Lieth, Liet. De gegevens van de familie Liet zijn grotendeels door Everlien Salawan Bessie-Liet verzameld en ook elders op Genealogie Online gepubliceerd.

In onze stamboom online zijn van de personen zonder achternaam de patroniemen gekoppeld aan de voornaam. De patroniemen zijn dus niet als achternaam vermeld. Een deel van de gegevens is om privacyredenen niet opgenomen, maar deze zijn wel beschikbaar bij de samensteller.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden

Connecties


De toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!

   Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?