genealogieonline

Stamboom Visscher-Drenthen en Lohuis-Schreijer en andere stambomen » Connecties » Scans zoeken » Aaltje Hamhuis

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Visscher-Drenthen en Lohuis-Schreijer en andere stambomen met diverse online bronnen voor Aaltje Hamhuis.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Pinkster (geboren in 1905), een kind van Albert Pinkster en Aaltje Hamhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Pinkster (overleden in 1906), een kind van Albert Pinkster en Aaltje Hamhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Pinkster (geboren in 1907), een kind van Albert Pinkster en Aaltje Hamhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Henderikus Pinkster (geboren in 1909), een kind van Albert Pinkster en Aaltje Hamhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Edo Pinkster (geboren in 1911), een kind van Albert Pinkster en Aaltje Hamhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anno Pinkster (geboren in 1912), een kind van Albert Pinkster en Aaltje Hamhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Katherinus Pinkster (geboren in 1913), een kind van Albert Pinkster en Aaltje Hamhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Pinkster (geboren in 1917), een kind van Albert Pinkster en Aaltje Hamhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Pinkster (overleden in 1965), een kind van Albert Pinkster en Aaltje Hamhuis, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie