genealogieonline

Stamboom van Bert Visscher » Connecties » Scans zoeken » Fredrik Welgraven

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom van Bert Visscher met diverse online bronnen voor Fredrik Welgraven.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Fredrik Welgraven en Johanna van 't Bosch zijn getrouwd op 6 april 1853 in Nijkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nijkerk » Huwelijksbijlagen 1852-1861.

Bekijk suggestie

Fredrik Welgraven en Johanna van 't Bosch zijn getrouwd op 6 april 1853 in Nijkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nijkerk » Huwelijksafkondigingen 1843-1856.

Bekijk suggestie

Fredrik Welgraven en Johanna van 't Bosch zijn getrouwd op 6 april 1853 in Nijkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nijkerk » Huwelijksaangiften 1843-1875.

Bekijk suggestie

Fredrik Welgraven en Johanna van 't Bosch zijn getrouwd op 6 april 1853 in Nijkerk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Nijkerk » Huwelijken 1853-1856.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Evertje Welgraven (geboren in 1856), een kind van Fredrik Welgraven en Johanna van 't Bosch, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Welgraven (overleden in 1929), een kind van Fredrik Welgraven en Johanna van 't Bosch, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom van Bert Visscher is samengesteld door (neem contact op).