genealogieonline

Stamboom Veth - Koppelaar - Kwartierstaat

Foto van T. Veth

De publicatie Stamboom Veth - Koppelaar - Kwartierstaat is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 16.580 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 4.144 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


- Ik onderzoek:

1. Veth

Er zijn vijf families Veth in Nederland: (1) de Alblasserwaardse familie, (2) de Schiedamse familie, (3) de Lekkerkerkse familie, (4) de Noord-Hollandse familie en (5) de Serooskerkse familie. Ik onderzoek deze vijf families, ook de leden van deze families die geen Veth, maar Vet heten. In het verleden is er ook nog een Middelburgse familie Veth geweest (uitgestorven rond 1800). Daar doe ik geen onderzoek naar.

2. Koppelaar

Er zijn twee families Koppelaar in Nederland: (1) de Alblasserwaardse familie en (2) de Werkendamse familie. Ik onderzoek deze twee families.

3. Kwartierstaat

Ik doe uitgebreid onderzoek naar mijn eigen kwartierstaat. Onder uitgebreid versta ik: voorouders én hun kinderen. Mijn voorouders komen met name uit de Alblasserwaard. Daarnaast bevat mijn publicatie kwartierstaten van mensen in mijn omgeving. Die kwartierstaten zijn summierder.

- Werkwijze

De bedoeling is bij ieder feit de originele bron te bekijken en te vermelden. Daar ben ik nog mee bezig. Voor de spelling van de namen hou ik de naam in de geboorteakte of de doopinschrijving aan (en bij gebrek daaraan de spelling in de oudst gevonden bron).


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!