Stamboom Velthuis-Delissen

De publicatie Stamboom Velthuis-Delissen is samengesteld door Leo Velthuis (contact is niet mogelijk). en bestaat uit 41.632 personen. Vanwege privacy zijn 2.158 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 19 februari 2013.


Hier vind u een weergave van de Stamboom Velthuis - Delissen. Ik ben me er van bewust dat deze niet compleet is, maar wanneer is 'ie dat wel? Er worden zeer regelmatig wijzigingen doorgevoerd en deze publiceer ik dan op deze site. Mocht u vragen hebben of aanvullingen, neem gerust contact op. Met vriendelijke groet, Leo Velthuis, Arnhem.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!