genealogieonline

Stamboom van Weel, Den Bommel » Connecties » Scans zoeken » Leendert van Beek

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom van Weel, Den Bommel met diverse online bronnen voor Leendert van Beek.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Leendert van Beek en Arendje Bosschieter zijn getrouwd op 13 mei 1852 in Mijnsheerenland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Mijnsheerenland » Huwelijksaangiften, Huwelijksafkondigingen 1843-1882.

Bekijk suggestie

Leendert van Beek en Arendje Bosschieter zijn getrouwd op 13 mei 1852 in Mijnsheerenland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Mijnsheerenland » Huwelijksbijlagen 1848-1862.

Bekijk suggestie

Leendert van Beek en Arendje Bosschieter zijn getrouwd op 13 mei 1852 in Mijnsheerenland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Mijnsheerenland » Huwelijken 1843-1860.

Bekijk suggestie

Leendert van Beek en Arendje Bosschieter zijn getrouwd op 13 mei 1852 in Mijnsheerenland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Mijnsheerenland » Huwelijken 1813-1902.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Leendert van Beek (1825-????) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Leendert van Beek.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Leendert van Beek (1825-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Leendert van Beek.

Bekijk suggestie