genealogieonline

Stamboom van Weel, Den Bommel » Connecties » Scans zoeken » Gerrit van Unen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom van Weel, Den Bommel met diverse online bronnen voor Gerrit van Unen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Janna Elisabeth Aleida van Unen (geboren in 1898), een kind van Gerrit van Unen en Cornelia Adriana van Campen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Fernanda van Unen (geboren in 1899), een kind van Gerrit van Unen en Cornelia Adriana van Campen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Adriana van Unen (geboren in 1901), een kind van Gerrit van Unen en Cornelia Adriana van Campen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Coenradiena van Unen (geboren in 1906), een kind van Gerrit van Unen en Cornelia Adriana van Campen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie