genealogieonline

Stamboom Van Veen, Petrus, Boonacker, Houtkoop. » Rynard Boonacker

Persoonlijke gegevens Rynard Boonacker 


Afbeelding(en) Rynard Boonacker


Gezin van Rynard Boonacker

Hij had een relatie met Christina Elizabeth Deylingh (Teijl, Teijling, Theil) op 29 november 1771 te 's Gravenhage (ZH).

Ik lees uit de verklaring dat C.E. Deijlingh dienstmeid was in het huis van dokter Andreas Adamus Siegfried. Volgens mij (interpretatie) was Boonacker daar ook in huis (werkzaam).

Juffrouw Maria Penningh ... Beëdigde Vroedvrouw wonende alhier in den Hagen dewelke ter Requisitie van Christina Elisabeth Teijling verklaarde waer ende waarteg te weezen dat de Comparente op den 29 Nov: 1771 is gehaald ten huize van zekeren Aales (of Aades) wonende in de Katerstraat alhier, dat zij Comparante aldaar gekomen zijnde heeft gevonden dat de Req.te (Requirante = C.E. Deijling) op het uiterste was dat zij Comparante alvorens de Req.te te assisteeren haar heeft gevraagd den vader was van het kind waar van de Req.te stond te verlossen, dat de op door de Req.te is te kennen gegeven dat het was de Heer Boonacker ie bij den Heer Siegfried Med. doct. alhier alwaar de Req.te voor meijd had gediend in huis had gewoond dat zij Req.te nooit met iemand anders vleeschelijk hadde geconverseerd en dat zij Req.te in geval zij de waarheid niet sprak wat mogt lijden dat zij niet konder verlossen, at de Comparante daar op de Req.te hadde geassisteerd dezelve te naderhande is verlost geworden van een Zoon.
Gevende voor Reedenen van weetenschap t zelve te hebben gehoord en bijgewoond te vreede zijnde datze dat Gerequireerd met solemnaele Eede te sterken.
Aldus gedaan en gepasseerd ter praesentie van Jan Mulie en Adrianus Jacobus van Neck als Getuigen.

Kind(eren):

  1. Rijnard (Reijnard Reinhard) Boonacker  1771-1826 


Notities bij Rynard Boonacker

Over Rynard Boonacker is verder geen informatie gevonden in het Haags Gemeentearchief

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Rynard Boonacker?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Rynard Boonacker

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Gebruikte symbolen: grootouders grootoudersouders oudersbroers-zussen broers/zussenkinderen kinderen
Sleep de tijdbalk om terug of verder in de tijd te gaan (of gebruik de l en r toetsen). Klik op de namen voor meer informatie.

Over de familienaam Boonacker


Historische context (op basis van trouwdag 29 november 1771)