Stamboom Van Rein

Foto van Max van Rein
De publicatie Stamboom Van Rein is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 19.769 personen. Vanwege privacy zijn 1.703 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 1 juni 2023.


Beste onderzoeker

Mijn publicatie gaar vooral over de families Van Rein, Berends, De Vries, Veenhuis, Sijbering, Darwinkel, Meursing, Wolthuis, Harms en Veld. Daarnaast zijn nog een aantal families, die aanverwant zijn, redelijk ver uitgewerkt. 

Indien u aanvullingen heeft of leuke verhalen over bepaalde personen, dan zijn die vanzelfsprekend welkom en worden ze opgenomen.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!