genealogieonline

Stamboom Van Poppel/Renne » Connecties » Scans zoeken » Martina Catharina Anna van den Berg

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van Poppel/Renne met diverse online bronnen voor Martina Catharina Anna van den Berg.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Hendrikus Wilhelmus Groenewegen (geboren in 1874), een kind van Hendricus Johannes Groenewegen en Martina Catharina Anna van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendricus Wilhelmus Groenewegen (overleden in 1875), een kind van Hendricus Johannes Groenewegen en Martina Catharina Anna van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendricus Wilhelmus Groenewegen (geboren in 1875), een kind van Hendricus Johannes Groenewegen en Martina Catharina Anna van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Maria Groenewegen (geboren in 1877), een kind van Hendricus Johannes Groenewegen en Martina Catharina Anna van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Adriana Groenewegen (overleden in 1880), een kind van Hendricus Johannes Groenewegen en Martina Catharina Anna van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Adriana Groenewegen (geboren in 1880), een kind van Hendricus Johannes Groenewegen en Martina Catharina Anna van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Helena Barbara Groenewegen (geboren in 1881), een kind van Hendricus Johannes Groenewegen en Martina Catharina Anna van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Agatha Groenewegen (geboren in 1882), een kind van Hendricus Johannes Groenewegen en Martina Catharina Anna van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Johanna Groenewegen (geboren in 1883), een kind van Hendricus Johannes Groenewegen en Martina Catharina Anna van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendricus Johannes Adrianus Groenewegen (geboren in 1885), een kind van Hendricus Johannes Groenewegen en Martina Catharina Anna van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Martina Hendrika Groenewegen (geboren in 1886), een kind van Hendricus Johannes Groenewegen en Martina Catharina Anna van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Theodorus Hendricus Groenewegen (overleden in 1888), een kind van Hendricus Johannes Groenewegen en Martina Catharina Anna van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Theodorus Hendricus Groenewegen (geboren in 1888), een kind van Hendricus Johannes Groenewegen en Martina Catharina Anna van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria Groenewegen (geboren in 1890), een kind van Hendricus Johannes Groenewegen en Martina Catharina Anna van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Helena Barbara Groenewegen (overleden in 1958), een kind van Hendricus Johannes Groenewegen en Martina Catharina Anna van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie