genealogieonline

Stamboom Van Poppel/Renne » Connecties » Scans zoeken » Apolonia Willemse Alsemgeest

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van Poppel/Renne met diverse online bronnen voor Apolonia Willemse Alsemgeest.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van Luijk (geboren in 1827), een kind van Corstiaan van Luijk en Apolonia Willemse Alsemgeest, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus van Luijk (geboren in 1829), een kind van Corstiaan van Luijk en Apolonia Willemse Alsemgeest, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus van Luijk (geboren in 1830), een kind van Corstiaan van Luijk en Apolonia Willemse Alsemgeest, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martina van Luijk (overleden in 1833), een kind van Corstiaan van Luijk en Apolonia Willemse Alsemgeest, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martina van Luijk (geboren in 1833), een kind van Corstiaan van Luijk en Apolonia Willemse Alsemgeest, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus van Luijk (overleden in 1837), een kind van Corstiaan van Luijk en Apolonia Willemse Alsemgeest, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus van Luijk (geboren in 1837), een kind van Corstiaan van Luijk en Apolonia Willemse Alsemgeest, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Archief Westland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van Luijk (overleden in 1864), een kind van Corstiaan van Luijk en Apolonia Willemse Alsemgeest, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie