genealogieonline

Stamboom Van Poppel/Renne » Johanna van den Beemt (1874-????)

Persoonlijke gegevens Johanna van den Beemt 

Bron 1

Voorouders (en nakomelingen) van Johanna van den Beemt

Johanna van den Beemt
1874-????

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Johanna van den Beemt?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Bronnen

 1. FamilySearch Stamboom, via https://www.myheritage.nl/research/colle...
  Johanna van den MAAS (geboren Beemt)<br>Geslacht: Vrouw<br>Geboorte: 19 mrt 1874 - Etten-Leur, Brabant (North), Netherlands<br>Huwelijk: 19 mei 1899 - Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands<br>Overlijden: Deceased<br>Ouders: Marijn van den Beemd, Maria van der Beemd (geboren Straten)<br>Echtgenoot: Cornelis MAAS&lt;br>Broers/zusters: Cornelis van den Beemt, Gerardus van den Beemt, Johannus van den Beemt, Adrianus van den Beemt, Willemijna van den de JONGH (geboren Beemt), Maria van den Coremans (geboren Beemt), Cornelia van den van der Borst (geboren Beemt)
  De FamilySearch Stamboom wordt gepubliceerd door MyHeritage onder licentie van FamilySearch International, de grootste genealogische organisatie in de wereld. FamilySearch is een nonprofit organisatie die gespnsord wordt door The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints (Mormon Church).

Tijdbalk Johanna van den Beemt

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Over de familienaam Beemt

 • Bekijk de informatie die Genealogie Online heeft over de familienaam Beemt.
 • Bekijk de informatie die Open Archieven heeft over Beemt.
 • Bekijk in het Wie (onder)zoekt wie? register wie de familienaam Beemt (onder)zoekt.

Historische context


 • De temperatuur op 19 maart 1874 lag rond de 6,8 °C. Er was 2 mm neerslag. De winddruk was 25 kgf/m2 en kwam overheersend uit het west-zuid-westen. De luchtdruk bedroeg 75 cm kwik. De relatieve luchtvochtigheid was 86%. Bron: KNMI
 • Koning Willem III (Huis van Oranje-Nassau) was van 1849 tot 1890 vorst van Nederland (ook wel Koninkrijk der Nederlanden genoemd)
 • Van 6 juli 1872 tot 27 augustus 1874 was er in Nederland het kabinet De Vries - Fransen van de Putte met als eerste ministers Mr. G. de Vries Azn. (liberaal) en I.D. Fransen van de Putte (liberaal).
 • Van 27 augustus 1874 tot 3 november 1877 was er in Nederland het kabinet Heemskerk - Van Lijnden van Sandenburg met als eerste ministers Mr. J. Heemskerk Azn. (conservatief) en Mr. C.Th. baron Van Lijnden van Sandenburg (AR).
 • In het jaar 1874: Bron: Wikipedia
  • Nederland had zo'n 4,0 miljoen inwoners.
  • 1 januari » Afschaffing van de 'differentiële rechten' in Nederlands-Indië; de in- en uitvoerrechten worden gelijk voor Nederlanders en buitenlanders. Minister van Koloniën Fransen van de Putte verwezenlijkt hiermee een belangrijk liberaal programmapunt.
  • 1 januari » De stad New York annexeert de Bronx.
  • 15 april » In Parijs start een groep jonge, voornamelijk impressionistische kunstenaars een geruchtmakende expositie.
  • 5 juni » K.S.R.V. Njord opgericht, eerste Nederlandse studentenroeivereniging.


Bron: Wikipedia