genealogieonline

Stamboom Van Otterdijk x Van Daalen

Foto van Mirjam van Rooijen

De publicatie Stamboom Van Otterdijk x Van Daalen is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 642 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 39 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


Dit is de stamboom van mijn vader Wilhelmus Franciscus Bernardus van Otterdijk, zoon van Wilhelmus van Otterdijk en Magdalena Gerarda Maria van Daalen. De stamboom van Van Otterdijk heb ik deels te danken aan het zoek- en speurwerk van Lisette Hofman, die samen met haar vader het werk van Toon van Otterdijk voortgezet heeft. De stamboom van de Van Daalens, grotendeels uit Leiden, heb ik zelf uitgezocht. Daarin ben ik vastgelopen rond 1700 omdat ik het huwelijk van het oudste echtpaar Marcelis van Daalen x Elisabeth van den Rhijne niet heb kunnen vinden. Gelukkig hebben vragen van mij op dit forum over dit echtpaar jaren later opeens een reactie opgeleverd van Frans van Daalen die mij erop wees dat de vader van Marcelis van Daalen, Jan Marcelis van Daalen, uit Amersfoort kwam en gehuwd was met Anna Jans van Es. Maar hier loopt het spoor verder dood. Mocht iemand in deze oudste vier personen iets herkennen, dan houd ik mij aanbevolen.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Mirjam van Rooijen


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!