Stamboom vd Meer - van Dongen - Boogert - van Nieuwkoop

Foto van Yolanda van Nieuwkoop

De publicatie Stamboom vd Meer - van Dongen - Boogert - van Nieuwkoop is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.872 personen. Vanwege privacy zijn 117 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Ik onderzoek zelf mijn vrouwelijke voorouders.

In 1996 kreeg ik een gedcom van voorouders via een onbekende verre achterneef van mijn moeders kant. Dat is het deel waarin ook Karel de Grote als voorouder is vermeld, wat uiteindelijk twijfelachtig is.

Van mijn vaderskant kreeg ik het boek met de stamboom van Nieuwkoop. In dat boek staan een heleboel aantekeningen en verbeteringen van mijn nicht uit Dordrecht, een aantal daarvan moet nog verwerkt worden.

De laatste jaren ben ik zelf vnl bezig met verificatie, wijzigingen, toevoegen van aktes, etc.

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!