Stamboom Van Hilten en Otto

Foto van Marjolijn van Hilten-Otto
De publicatie Stamboom Van Hilten en Otto is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 11.100 personen. Vanwege privacy zijn 1.189 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 1 december 2023.


Wat betreft het zoeken naar de familie-gegevens heb ik gebruik gemaakt van privé documenten, Aldfaer, het CBG, Groene Hart Archieven, Archieven Leiden, Utrecht, Kennemerland, Amsterdam, Dordrecht, Haarlem, 's-Hertogenbosch, Leeuwarden (Tresoar), Middelburg, Graftombe.nl,online begraafplaatsen.nl, leden van de Werkgroep Oud Monster, Vereenigde Doopsgezinde Gemeente Haarlem en Gerrit Twijnstra van het Warkums Erfskip . Verder heb ik hulp gehad van leden van de familievereniging van Hilten, Trudy van Reijn-van der Kuip en van Astrid Schreiber die onderzoek in Fleurier en Neuchatel voor mij heeft gedaan. Tevens dank aan de families (en verwanten ) Hoekstra, Bas Otto, Maarten van Dijk, Eline Keppel, Ron Luijten, Boekee, Hoogewoning, Kyle Joustra, Anneke van Drunen, Hettema en Iterson.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie BidprentjesBidprentjes

Publicaties die bestaan uit de gegevens en/of afbeeldingen van bidprentjes.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!