genealogieonline

Stamboom Van Geel » Connecties » Scans zoeken » Pieter Moerbeek

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van Geel met diverse online bronnen voor Pieter Moerbeek.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mertijna Moerbeek (overleden in 1810), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Moerbeek (geboren in 1815), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Moerbeek (geboren in 1818), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marijnus Moerbeek (geboren in 1820), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Moerbeek (geboren in 1826), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Cornelia Moerbeek (geboren in 1828), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Moerbeek (overleden in 1832), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Moerbeek (overleden in 1832), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Moerbeek (overleden in 1892), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Moerbeek (overleden in 1892), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Moerbeek (overleden in 1894), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Moerbeek (overleden in 1894), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Moerbeek (overleden in 1901), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Moerbeek (overleden in 1901), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Moerbeek (overleden in 1902), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Moerbeek (overleden in 1902), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marijnus Moerbeek (overleden in 1907), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marijnis Moerbeek (overleden in 1907), een kind van Pieter Moerbeek en Maria Kommers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Van Geel is samengesteld door (neem contact op).