genealogieonline

Stamboom Van der Werff » Connecties » Scans zoeken » Minke Jellema

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van der Werff met diverse online bronnen voor Minke Jellema.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Sjoerd Hoekstra (geboren in 1815), een kind van Freerk Hoekstra en Minke Jellema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geert Hoekstra (geboren in 1818), een kind van Freerk Hoekstra en Minke Jellema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tjitske Hoekstra (geboren in 1822), een kind van Freerk Hoekstra en Minke Jellema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bruin Hoekstra (geboren in 1824), een kind van Freerk Hoekstra en Minke Jellema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gabe Hoekstra (geboren in 1827), een kind van Freerk Hoekstra en Minke Jellema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Trijntje Hoekstra (geboren in 1836), een kind van Freerk Hoekstra en Minke Jellema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Tresoar gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hyke Hoekstra (geboren in 1838), een kind van Freerk Hoekstra en Minke Jellema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Van der Werff is samengesteld door (neem contact op).