genealogieonline

Stamboom Van der Weijden, Van Ballegooijen en aanverwanten

Foto van Huib van der Weijden

De publicatie Stamboom Van der Weijden, Van Ballegooijen en aanverwanten is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 16.762 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 3.422 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Als nakomertje in eerste instantie op zoek naar mijn veel oudere neven en nichten, werd ik al snel ernstig besmet met het genealogievirus. Mede aangespoord door Lucas van Heeren, met wie ik bij toeval via www.genealogieonline.nl in contact kwam en die mij op weg hielp en van wat startinformatie voorzag (we bleken neven in de 4e generatie te zijn), ben ik gaan bouwen aan de stamboom die hier nu wordt gepresenteerd en die naast de verschillende rechtstreekse afstammingslijnen nogal wat zijtakken omvat.

Ik kom er eerlijk voor uit dat ik niet heel consequent ben in het vermelden van de bronnen die ik heb gebruikt, maar het zijn wel meest openbare bronnen zoals online archieven, familie-advertenties, grafstenen, wiewaswie.nl en diverse andere bij mede-genealogen bekende bronnen. Daarnaast heb ik voor de gegevens over de naaste familie veel gehad aan mijn 22 jaar ouder en nog levende zus.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!