Stamboom Van der Velden, Gesink, Blonk, Seijmonsbergen, vd Geur

Foto van Marga van der Velden
De publicatie Stamboom Van der Velden, Gesink, Blonk, Seijmonsbergen, vd Geur is opgesteld door (neem contact op) en bestaat uit 54.843 personen. Vanwege privacy zijn 2.208 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 27 december 2022.


Sinds 2012 ben ik bezig met het onderzoeken van mijn stamboom. Inmiddels is deze uitgegroeid tot ruim 20.000 personen.

Mijn overgrootvader Christiaan van der Velden is rond 1890 vanuit Kortenhoef naar Amsterdam verhuisd. Kortgeleden wees Jan Voorhaar, van Stamboom Voorhaar, mij er op, dat over die tijd 1850 tot ongeveer 1950 een aantal leuke boekjes over Kortenhoef waren geschreven. Inmiddels heb ik de auteur van deze boekjes, Krijn Spaan, gesproken en lees met veel plezier de anekdotes over de families, die in Kortenhoef gewoond hebben. Het geeft een heel leuk beeld, hoe de mensen vroeger leefden. Er zijn er reeds 5 verschenen en de planning is, dat er nog meer komen. De families, die in die tijd en Kortenhoef woonden en in de boekjes aan bod komen zijn oa; Hagen, de Kloet, van Loenen, Fine, Voorn, Voorhaar, Tuin, van de(r) Velden etc. Is er interesse voor deze boekjes WWW.KRIJNSPAAN.NL,  Kromme Rade 5, 1241 LK Kortenhoef, 035-6562171, informatie@krijnspaan.nl Voor iedereen, die gegevens van mijn publicaties overneemt, vraag ik daar beleefd om ook even de bron te vermelden. Ik zelf gebruik vaak de link naar de pagina waar ik de gegevens gevonden heb als bron.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!