genealogieonline

Stamboom Van der Stoop

Foto van P. van der Stoop

De publicatie Stamboom Van der Stoop is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.678 personen. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


 De laatste van de generatie van mijn vader Petrus Joseph (Piet) van der Stoop (1911-2001) was mijn tante Gré . (Margaretha Maria Heerens(1917-2012).Zij overleed op 25-10-2012 en was gehuwd met de jongste broer Arie van mijn vader. We kregen een uitnodiging om de crematie in Driehuis Westerveld bij te wonen. Hierbij liepen we een aantal neven en nichten tegen het lijf, die ik jaren niet had gezien, laat staan gesproken. Bij thuiskomst zei ik tegen mijn vrouw Tineke, "toch raar dat je zo weinig contact hebt, terwijl we elkaar vroeger op verjaardagen wel regelmatig tegen kwamen. Ik ga er wat aan doen ".

Ik heb het "gratis"stamboomprogramma  Aldfaer gedownload en ben begonnen. Na verloop van een korte tijd heb ik samen met mijn zoon Patrick op Facebook de eigen pagina gemaakt " Stamboom Family van der Stoop"genaamd.

Hierop begon ik berichtjes en foto's te plaatsen. En zo is het gekomen..

 

Peter van der Stoop

 


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicatie van P. van der StoopGevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen


Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!


Het inloggen op het besloten deel van deze
publicatie is alleen mogelijk als u daartoe
bent uitgenodigd door de auteur!


Annuleren


Bent u uw wachtwoord vergeten?