genealogieonline

Stamboom Van der Staal, Verhoef(f), Muller, Rijnberg, Kersbulck, A(a)lders » Connecties » Scans zoeken » Pieternella Deij

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van der Staal, Verhoef(f), Muller, Rijnberg, Kersbulck, A(a)lders met diverse online bronnen voor Pieternella Deij.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Pieternella Deij is overleden op 15 december 1844 te Hoek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Hoek » Overlijden 1843-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Wilhelmus (geboren in 1815), een kind van Willem Wilhelmus en Pieternella Deij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus Wilhelmus (overleden in 1847), een kind van Willem Wilhelmus en Pieternella Deij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternella Wilhelmus (overleden in 1865), een kind van Willem Wilhelmus en Pieternella Deij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie