genealogieonline

Stamboom Van der Staal, Verhoef(f), Muller, Rijnberg, Kersbulck, A(a)lders » Connecties » Scans zoeken » Cornelia van Gorkom

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van der Staal, Verhoef(f), Muller, Rijnberg, Kersbulck, A(a)lders met diverse online bronnen voor Cornelia van Gorkom.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Anthonie Zakkee en Cornelia van Gorkom zijn getrouwd op 20 september 1820 in 's-Gravenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » 's-Gravenhage » Huwelijken 1817-1820.

Bekijk suggestie

Anthonie Zakkee en Cornelia van Gorkom zijn getrouwd op 20 september 1820 in 's-Gravenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » 's-Gravenhage » Huwelijksbijlagen, Huwelijksaangiften, Huwelijksafkondigingen 1813-1823.

Bekijk suggestie

Anthonie Zakkee en Cornelia van Gorkom zijn getrouwd op 20 september 1820 in 's-Gravenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » 's-Gravenhage » Huwelijksaangiften, Huwelijksafkondigingen 1818-1822.

Bekijk suggestie

Anthonie Zakkee en Cornelia van Gorkom zijn getrouwd op 20 september 1820 in 's-Gravenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » 's-Gravenhage » Huwelijksbijlagen 1820.

Bekijk suggestie