genealogieonline

Stamboom Van der Staal, Verhoef(f), Muller, Rijnberg, Kersbulck, A(a)lders » Connecties » Scans zoeken » Hester van Trigt

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van der Staal, Verhoef(f), Muller, Rijnberg, Kersbulck, A(a)lders met diverse online bronnen voor Hester van Trigt.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Cornelia Johanna Hamann (geboren in 1874), een kind van Johannes Christiaan Hamann en Hester van Trigt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petronella Cornelia Johanna Hamann (overleden in 1875), een kind van Johannes Christiaan Hamann en Hester van Trigt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Petronella Johanna Hendrika Hamann (geboren in 1876), een kind van Johannes Christiaan Hamann en Hester van Trigt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Petronella Hester Hamann (geboren in 1882), een kind van Johannes Christiaan Hamann en Hester van Trigt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Petronella Johanna Hendrika Hamann (overleden in 1897), een kind van Johannes Christiaan Hamann en Hester van Trigt, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie