genealogieonline

Stamboom Van der Nol(l), Oosterloo, van Spronsen, van der Waart e.d. » Connecties » Scans zoeken »

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van der Nol(l), Oosterloo, van Spronsen, van der Waart e.d. met diverse online bronnen voor .


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Pieter van Suijdam en Peterke Quik zijn getrouwd op 12 mei 1821 in Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » BS Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Pieter van Suijdam is overleden op 2 april 1873 te Delwijnen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Delwijnen » BS Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pieter van Suijdam en Peterke Quik zijn getrouwd op 12 mei 1821 in Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » Huwelijksafkondigingen 1812-1867.

Bekijk suggestie

Pieter van Suijdam en Peterke Quik zijn getrouwd op 12 mei 1821 in Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » Geboorten, huwelijken, overlijden, huwelijksafkondigingen 1821-1822.

Bekijk suggestie

Pieter van Suijdam en Peterke Quik zijn getrouwd op 12 mei 1821 in Hedel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Hedel » Huwelijksbijlagen 1811-1835.

Bekijk suggestie