genealogieonline

verwanten van Willem van der Marel » Connecties » Scans zoeken » Marinus Johannis van Nieuwenhuijzen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie verwanten van Willem van der Marel met diverse online bronnen voor Marinus Johannis van Nieuwenhuijzen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dingena Rachel van Nieuwenhuijzen (geboren in 1883), een kind van Marinus Johannis van Nieuwenhuijzen en Thona Jacoba Soetens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina Anthonetta van Nieuwenhuijzen (geboren in 1886), een kind van Marinus Johannis van Nieuwenhuijzen en Thona Jacoba Soetens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem van Nieuwenhuijzen (geboren in 1887), een kind van Marinus Johannis van Nieuwenhuijzen en Thona Jacoba Soetens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rachel van Nieuwenhuijzen (geboren in 1889), een kind van Marinus Johannis van Nieuwenhuijzen en Thona Jacoba Soetens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rachel van Nieuwenhuijzen (overleden in 1889), een kind van Marinus Johannis van Nieuwenhuijzen en Thona Jacoba Soetens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rachel Dingena van Nieuwenhuijzen (geboren in 1891), een kind van Marinus Johannis van Nieuwenhuijzen en Thona Jacoba Soetens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Marinus van Nieuwenhuijzen (geboren in 1896), een kind van Marinus Johannis van Nieuwenhuijzen en Thona Jacoba Soetens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Anthonie van Nieuwenhuijzen (geboren in 1899), een kind van Marinus Johannis van Nieuwenhuijzen en Thona Jacoba Soetens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Thona Marina van Nieuwenhuijzen (geboren in 1901), een kind van Marinus Johannis van Nieuwenhuijzen en Thona Jacoba Soetens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob van Nieuwenhuijzen (geboren in 1903), een kind van Marinus Johannis van Nieuwenhuijzen en Thona Jacoba Soetens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dingena Rachel van Nieuwenhuijzen (overleden in 1954), een kind van Marinus Johannis van Nieuwenhuijzen en Thona Jacoba Soetens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem van Nieuwenhuijzen (overleden in 1955), een kind van Marinus Johannis van Nieuwenhuijzen en Thona Jacoba Soetens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rachel Dingena van Nieuwenhuijzen (overleden in 1968), een kind van Marinus Johannis van Nieuwenhuijzen en Thona Jacoba Soetens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie