genealogieonline

Stamboom Van der Knaap Rozenburg

Foto van Roeli de Vos

De publicatie Stamboom Van der Knaap Rozenburg is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.881 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 846 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


De familie van der Knaap heeft meerdere takken die ik niet heb uitgezocht. Ik heb mij vooral gericht op de tak die op het eiland Rozenburg is ontstaan in ca. 1520. In eerste opzet heb ik veel gebruik gemaakt van de stamboom van dhr. Peter Bijl waarvoor mijn hartelijke dank. Dit is grotendeels gecontroleerd en waar mogelijk aangevuld met aktes.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Roeli de Vos
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!