genealogieonline

Stamboom Van der Flier » Connecties » Scans zoeken » Antonie van Zuilen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van der Flier met diverse online bronnen voor Antonie van Zuilen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus van Zuilen (geboren in 1874), een kind van Antonie van Zuilen en Hendrina Rosier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catrina van Zuilen (geboren in 1876), een kind van Antonie van Zuilen en Hendrina Rosier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van Zuilen (geboren in 1879), een kind van Antonie van Zuilen en Hendrina Rosier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van Zuilen (overleden in 1879), een kind van Antonie van Zuilen en Hendrina Rosier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over N.N. van Zuilen (overleden in 1882), een kind van Antonie van Zuilen en Hendrina Rosier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van Zuilen (overleden in 1883), een kind van Antonie van Zuilen en Hendrina Rosier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna van Zuilen (geboren in 1883), een kind van Antonie van Zuilen en Hendrina Rosier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catrina van Zuilen (overleden in 1884), een kind van Antonie van Zuilen en Hendrina Rosier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over N.N. van Zuilen (overleden in 1885), een kind van Antonie van Zuilen en Hendrina Rosier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catrina van Zuilen (overleden in 1886), een kind van Antonie van Zuilen en Hendrina Rosier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catrina van Zuilen (geboren in 1886), een kind van Antonie van Zuilen en Hendrina Rosier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus van Zuilen (geboren in 1887), een kind van Antonie van Zuilen en Hendrina Rosier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Zuilen (geboren in 1889), een kind van Antonie van Zuilen en Hendrina Rosier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alijda van Zuilen (geboren in 1891), een kind van Antonie van Zuilen en Hendrina Rosier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Alijda van Zuilen (overleden in 1892), een kind van Antonie van Zuilen en Hendrina Rosier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus van Zuilen (overleden in 1962), een kind van Antonie van Zuilen en Hendrina Rosier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Van der Flier is samengesteld door (neem contact op).