Stamboom van de families van der Donk & Arentshorst, plus aanverwante bloedlijnen.

Foto van Johan van der Donk
De publicatie Stamboom van de families van der Donk & Arentshorst, plus aanverwante bloedlijnen. is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.194 personen. Vanwege privacy zijn 145 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 7 februari 2023.


Deze stamboom is opgebouwd met behulp van de genealogiesoftware Centurial in combinatie met Openarchieven, waarbij de gegevens voor zover als mogelijk gecontroleerd en aangevuld zijn aan de hand van orginele gescande akten die online digitaal beschikbaar zijn.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden
Gevonden online scans Scans zoeken

Gevonden aanknopingspunten Aanknopingspunten tussen stambomen

Bekijk de statistieken

Tweede WereldoorlogslachtoffersDe toegang tot de afbeeldingen van de publicatie is door de auteur beperkt.

Als u bent uitgenodigd door de auteur dan kunt u inloggen en het besloten deel inzien.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!