genealogieonline

Stamboom van de familie Van den Eijnde(n) uit Gemert en Haarlem » Stamboom van Johannes van der Asdonck

Generatie 1

1.

Johannes van der Asdonck, is geboren 1365 in Rixtel,noord-Brabant,nederland. Johannes is overleden 1445.

Generatie 2

2.

Peter van der Asdonck, zoon van Johannes van der Asdonck. Hij is in dienst bij de heren van deurne met betrekking tot de nieuwe dijktolweg door de peel van beroep. Peter is overleden.

3.

Wouter van der Asdonck, zoon van Johannes van der Asdonck, is geboren 1390 in Rixtel,noord-Brabant,nederland. Hij is in dienst bij deric de rover, heer van aerle ,als belasting-inner van beroep. Hij is getrouwd 1420 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland met Echtgenote Wouter.

Zij kregen 2 kinderen:

Wouter is overleden.

4.

Hendrik van der Asdonck, zoon van Johannes van der Asdonck, is geboren 1395. Hij is getrouwd 1425 met Echtgenote Hendrik.

Zij kregen 1 kind:

Hendrik is overleden.

Generatie 3

5.

Wautger van der Asdonck, zoon van Peter van der Asdonck, is geboren 1426 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland. Wautger is overleden.

6.

Peter van der Asdonck, zoon van Wouter van der Asdonck en Echtgenote Wouter, is geboren in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland. Hij is wetgever (lawmaker) en 1476 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland schepen aerle van beroep. Peter is overleden 1505.

7.

Aleit van der Asdonck, dochter van Wouter van der Asdonck en Echtgenote Wouter, is geboren 1432 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland. Aleit is overleden.

8.

Johannes van der Asdonck, zoon van Hendrik van der Asdonck en Echtgenote Hendrik. Johannes is overleden.

Generatie 4

9.

Ghijsbrecht van der Asdonck, zoon van Wautger van der Asdonck, is geboren 1451 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland en is gedoopt 1485. Ghijsbrecht is overleden 1519 in Bakel,noord-Brabant,nederland.

10.

Jan van der Asdonck, zoon van Peter van der Asdonck. Hij is getrouwd in Lierop,noord-Brabant,nederland met Luijtgard van Heersel.

Zij kregen 3 kinderen:

Jan is overleden.

11.

Ancelmus van der Asdonck, zoon van Peter van der Asdonck, is geboren 1456 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland. Ancelmus is overleden 1513 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland.

12.

Goyart van der Asdonck, zoon van Peter van der Asdonck, is geboren 1458 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland. Hij is getrouwd 1485 in Deurne,noord-Brabant,nederland met Mechteld Peters Verdonschot.

Zij kregen 7 kinderen:

Goyart is overleden .

13.

Gevaert van der Asdonck, zoon van Peter van der Asdonck, is geboren 1458 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland. Hij is getrouwd 1485 in Deurne,noord-Brabant,nederland met Mechteld Peters Verdonschot. Gevaert is overleden .

14.

Gijsbrecht Peter Wouter van der Asdonck, zoon van Peter van der Asdonck, is geboren 1460 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland en is gedoopt . Hij is belastingontvanger (tax officer) van beroep. Hij is getrouwd 1485 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland met Dirkske Hendrik Stockelmans, dochter van Hendrik Jan Dirk Stockelmans. Zij is geboren 1470 in Aarle,noord-Brabant,nederland en, is gedoopt . Dirkske Hendrik is overleden 1501.

Zij kregen 5 kinderen:

Gijsbrecht Peter Wouter is overleden 1501.

Generatie 5

15.

Hendrik van der Asdonck, zoon van Ghijsbrecht van der Asdonck, is geboren 1490 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland. Hendrik is overleden.

16.

Henrixke van der Asdonck, dochter van Jan van der Asdonck en Luijtgard van Heersel. Henrixke is overleden.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC