genealogieonline

Stamboom van de familie Van den Eijnde(n) uit Gemert en Haarlem » Stamboom van Brusten Hendricx van den Eijnde

Generatie 1

1.

Brusten Hendricx van den Eijnde, zoon van Hendrick Dircks van den Eijnde en Adriaentken Jan Goyaerts van der Elst, is geboren in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland en is gedoopt . Hij is getrouwd met Echtgenote Brusten Hendricx.

Zij kregen 6 kinderen:

Brusten Hendricx is overleden .

Generatie 2

2.

Ermgard Brustens van den Eijnde, dochter van Brusten Hendricx van den Eijnde en Echtgenote Brusten Hendricx, is geboren en is gedoopt . Zij is getrouwd (1) met Henrick Peter Berghe, zoon van Cornelis van Bergen en Maria Magdalena van Strijen. Hij is geboren 1490 in Bergen Op Zoom,noord-Brabant,nederland en, is gedoopt . Henrick Peter is overleden na. Zij is getrouwd (2) met Hendrik van Bergen, zoon van Cornelis van Bergen en Maria Magdalena van Strijen. Hij is geboren 1490 in Bergen Op Zoom,noord-Brabant,nederland. Hendrik is overleden 1536. Zij is getrouwd (3) met Hanrick van den Berge. Ermgard Brustens is overleden na.

3.

Margriet Brustens van den Eijnde, dochter van Brusten Hendricx van den Eijnde en Echtgenote Brusten Hendricx, is geboren en is gedoopt . Zij is getrouwd met Jan Drijeckers. Margriet Brustens is overleden na.

4.

Hanricken Brustens van den Eijnde, dochter van Brusten Hendricx van den Eijnde en Echtgenote Brusten Hendricx, is geboren in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland en is gedoopt . Zij is getrouwd in Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland met Dirck Maeszn van Duijnhoven, zoon van Thomas Diercx van Duijnhoven en Echtgenote Thomas Diercx. Hij is geboren in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland en, is gedoopt . Dirck Maeszn is overleden in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland en is begraven op 15 maart 1585 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland.

Zij kregen 5 kinderen:

Hanricken Brustens is overleden op 15 maart 1580 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland en is begraven op 15 maart 1580 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland.

5.

Dierck Brustens van den Eijnde, zoon van Brusten Hendricx van den Eijnde en Echtgenote Brusten Hendricx, is geboren en is gedoopt . Hij is getrouwd met Echtgenote Dierck Brustens.

Zij kregen 1 kind:

Dierck Brustens is overleden na.

6.

Peter Brustens van den Eijnde, zoon van Brusten Hendricx van den Eijnde en Echtgenote Brusten Hendricx, is geboren en is gedoopt . Peter Brustens is overleden na.

7.

Ambrosius Bruijsten van den Eijnden, zoon van Brusten Hendricx van den Eijnde en Echtgenote Brusten Hendricx, is geboren in Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland en is gedoopt . Hij is getrouwd met Heylwich Aerdts Gyssen, dochter van Aerdt. Zij is geboren 1520 en, is gedoopt . Heylwich Aerdts is overleden.

Zij kregen 9 kinderen:

Ambrosius Bruijsten is overleden na in Helmond,noord-Brabant,nederland.

Generatie 3

8.

Peter Dircx van Duijnhoven, zoon van Dirck Maeszn van Duijnhoven en Hanricken Brustens van den Eijnde, is geboren en is gedoopt . Hij is getrouwd met Arnolda Mathijs Stanssen, dochter van Mathijs Jan Stanssen en Echtgenote Mathijs. Zij is geboren en, is gedoopt . Arnolda Mathijs is overleden op 7 mei 1590 in Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland.

Zij kregen 4 kinderen:

Peter Dircx is overleden op 15 maart 1580 in Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland.

9.

Ambrosius Dircx van Duijnhoven, zoon van Dirck Maeszn van Duijnhoven en Hanricken Brustens van den Eijnde, is geboren en is gedoopt . Hij is getrouwd met Mariken Ardts Marcelissen, dochter van Aert Marcelissen. Zij is geboren en, is gedoopt . Mariken Ardts is overleden .

Zij kregen 1 kind:

Ambrosius Dircx is overleden voor.

10.

Thomas Dircx van Duijnhoven, zoon van Dirck Maeszn van Duijnhoven en Hanricken Brustens van den Eijnde, is geboren in Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland en is gedoopt . Hij is getrouwd in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland met Agnes Ardts van Croij, dochter van Aart van Croij en Jenneken. Zij is geboren en, is gedoopt . Agnes Ardts is overleden voor.

Zij kregen 1 kind:

Thomas Dircx is overleden op 27 juni 1612.

11.

Johannes Dircx van Duijnhoven, zoon van Dirck Maeszn van Duijnhoven en Hanricken Brustens van den Eijnde, is geboren in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland en is gedoopt . Hij is getrouwd met Jenneken Willems van Duijnhoven, dochter van Wilhelmus Jansen van Duijnhoven en Theodora. Zij is geboren en, is gedoopt . Jenneken Willems is overleden 1602.

Zij kregen 3 kinderen:

Johannes Dircx is overleden op 5 september 1590 in Aarle (Aerle) Aarle-Rixtel,noord-Brabant,nederland.

12.

Jacobus Dircx van Duijnhoven, zoon van Dirck Maeszn van Duijnhoven en Hanricken Brustens van den Eijnde, is geboren en is gedoopt . Jacobus Dircx is overleden.

13.

Ambrosij Dierck van den Eijnde, zoon van Dierck Brustens van den Eijnde en Echtgenote Dierck Brustens, is geboren en is gedoopt . Ambrosij Dierck is overleden na.

14.

Aerdt Brustens de Jonge van den Eijnden, zoon van Ambrosius Arts van den Eijnden en Heylwich Aerdt Gyssen, is gedoopt . Aerdt Brustens de Jonge is overleden.

15.

Katherina Bruijstens van den Eijnde, dochter van Ambrosius Arts van den Eijnden en Heylwich Aerdt Gyssen, is geboren en is gedoopt . Zij is getrouwd voor met Jan Godefridi van Ruth. Katherina Bruijstens is overleden.

16.

Ghisbert Bruijstens van den Eijnde, zoon van Ambrosius Bruijsten van den Eijnden en Heylwich Aerdts Gyssen, is geboren 1549 en is gedoopt 1549. Hij is getrouwd met Anna Mathijs Roefs.

Zij kregen 1 kind:

Ghisbert Bruijstens is overleden na.

17.

Jan Bruijstens van den Eijnde, zoon van Ambrosius Bruijsten van den Eijnden en Heylwich Aerdts Gyssen, is geboren in Helmond,noord-Brabant,nederland en is gedoopt in Helmond,noord-Brabant,nederland. Hij is december 1576 in Helmond,noord-Brabant,nederland herbergier van beroep. Hij is getrouwd met Echtgenote Jan Bruijstens.

Zij kregen 9 kinderen:

Jan Bruijstens is overleden na in Helmond,noord-Brabant,nederland.

18.

Dierick Ambrosius Arts van den Eijnden, zoon van Ambrosius Arts van den Eijnden en Heylwich Aerdt Gyssen, is geboren na en is gedoopt . Hij is getrouwd met Truyke Gerart Merlinck. Dierick Ambrosius Arts is overleden na.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC