genealogieonline

Stamboom Van den Beuken » Connecties » Scans zoeken » Theodora Stappers

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van den Beuken met diverse online bronnen voor Theodora Stappers.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Mathijs Coumans en Theodora Stappers zijn getrouwd op 25 november 1823 in Horst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Horst » Huwelijksafkondigingen 1817-1842.

Bekijk suggestie

Mathijs Coumans en Theodora Stappers zijn getrouwd op 25 november 1823 in Horst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Horst » Huwelijksbijlagen 1800-1835.

Bekijk suggestie

Mathijs Coumans en Theodora Stappers zijn getrouwd op 25 november 1823 in Horst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Horst » Huwelijksbijlagen 1800-1865.

Bekijk suggestie

Mathijs Coumans en Theodora Stappers zijn getrouwd op 25 november 1823 in Horst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Limburg » Horst » Geboorten, huwelijken, overlijden 1820-1823.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Geertrui Coumans (geboren in 1829), een kind van Mathijs Coumans en Theodora Stappers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lambert Coumans (geboren in 1844), een kind van Mathijs Coumans en Theodora Stappers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Godfried Coumans (overleden in 1883), een kind van Mathijs Coumans en Theodora Stappers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Godfried Coumans (overleden in 1883), een kind van Mathijs Coumans en Theodora Stappers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frans Coumans (overleden in 1884), een kind van Mathijs Coumans en Theodora Stappers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria Coumans (overleden in 1895), een kind van Mathijs Coumans en Theodora Stappers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeente Venray, gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Carolina Coumans (overleden in 1917), een kind van Mathijs Coumans en Theodora Stappers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lambert Coumans (overleden in 1926), een kind van Mathijs Coumans en Theodora Stappers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie