genealogieonline

Stamboom Van de Streek » Connecties » Scans zoeken » Aalt Koster

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van de Streek met diverse online bronnen voor Aalt Koster.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Koster (geboren in 1895), een kind van Aalt Koster en Aaltje Visch, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Koster (geboren in 1896), een kind van Aalt Koster en Aaltje Visch, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Koster (overleden in 1896), een kind van Aalt Koster en Aaltje Visch, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Koster (geboren in 1902), een kind van Aalt Koster en Aaltje Visch, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikje Koster (geboren in 1903), een kind van Aalt Koster en Aaltje Visch, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertje Koster (geboren in 1906), een kind van Aalt Koster en Aaltje Visch, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aalt Koster (overleden in 1914), een kind van Aalt Koster en Aaltje Visch, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Van de Streek is samengesteld door (neem contact op).