genealogieonline

Stamboom Van de Streek » Connecties » Scans zoeken » Dirkje Reinold

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van de Streek met diverse online bronnen voor Dirkje Reinold.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendricus Anselmus Odinot (geboren in 1832), een kind van Johannes Odinot en Dirkje Reinold, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johan Dirk Odinot (geboren in 1833), een kind van Johannes Odinot en Dirkje Reinold, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonij Adrianus Odinot (geboren in 1835), een kind van Johannes Odinot en Dirkje Reinold, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Hendrik Odinot (geboren in 1837), een kind van Johannes Odinot en Dirkje Reinold, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Hendrik Odinot (geboren in 1839), een kind van Johannes Odinot en Dirkje Reinold, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Gerardus Odinot (geboren in 1841), een kind van Johannes Odinot en Dirkje Reinold, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Jan Odinot (geboren in 1843), een kind van Johannes Odinot en Dirkje Reinold, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Karel Nicolaas Odinot (geboren in 1849), een kind van Johannes Odinot en Dirkje Reinold, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johan Dirk Odinot (overleden in 1913), een kind van Johannes Odinot en Dirkje Reinold, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Van de Streek is samengesteld door (neem contact op).