genealogieonline

Stamboom Van de Streek » Connecties » Scans zoeken » Theodorus van der Steen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van de Streek met diverse online bronnen voor Theodorus van der Steen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus van der Steen (geboren in 1835), een kind van Theodorus van der Steen en Francijna Trouwen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika van der Steen (geboren in 1842), een kind van Theodorus van der Steen en Francijna Trouwen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrikus van der Steen (overleden in 1842), een kind van Theodorus van der Steen en Francijna Trouwen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelminus Petrus van der Steen (overleden in 1846), een kind van Theodorus van der Steen en Francijna Trouwen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Van de Streek is samengesteld door (neem contact op).