genealogieonline

Stamboom Van de Streek » Connecties » Scans zoeken » Hannes van Uffelen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van de Streek met diverse online bronnen voor Hannes van Uffelen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Uffelen (geboren in 1872), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jaantje van Uffelen (geboren in 1874), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetje van Uffelen (geboren in 1875), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetje van Uffelen (overleden in 1875), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas van Uffelen (geboren in 1876), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teunis van Uffelen (geboren in 1877), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teunis van Uffelen (overleden in 1879), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Evert van Uffelen (geboren in 1879), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Evert van Uffelen (overleden in 1880), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hannes van Uffelen (geboren in 1882), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hannes van Uffelen (overleden in 1883), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Engeltje van Uffelen (overleden in 1886), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Engeltje van Uffelen (geboren in 1886), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hannes van Uffelen (geboren in 1887), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hannes van Uffelen (overleden in 1889), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jaantje van Uffelen (overleden in 1943), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Uffelen (overleden in 1958), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas van Uffelen (overleden in 1960), een kind van Hannes van Uffelen en Hendrikje Boeschoten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Van de Streek is samengesteld door (neem contact op).