genealogieonline

Stamboom Van de Streek » Connecties » Scans zoeken » Johanna Valk

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van de Streek met diverse online bronnen voor Johanna Valk.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van Everdingen (geboren in 1813), een kind van Baltus Arnoldus van Everdingen en Johanna Valk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem van Everdingen (geboren in 1818), een kind van Baltus Arnoldus van Everdingen en Johanna Valk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Everdingen (geboren in 1822), een kind van Baltus Arnoldus van Everdingen en Johanna Valk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter van Everdingen (overleden in 1824), een kind van Baltus Arnoldus van Everdingen en Johanna Valk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van Everdingen (overleden in 1868), een kind van Baltus Arnoldus van Everdingen en Johanna Valk, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Van de Streek is samengesteld door (neem contact op).