Stamboom Van de Schepop, Nijhuis en Schäperkötter

Foto van Rob van de Schepop
De publicatie Stamboom Van de Schepop, Nijhuis en Schäperkötter is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.156 personen. Vanwege privacy zijn 19 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 18 februari 2020.


Versie met aanvullingen van Frits Gerrits Jans, Geertjan Spanheim, Daniel en Peter D'hont, Helene van de Schepop, Marga Mol, Hennie van de Schepop, Eric Wandelee, Hein Bosman, Bernard van Mourik en Wietse de Vries.

Afbeeldingen toegevoegd. Bronnen opgeschoond.

Gedeeltelijk de stamboom van de familie Nijhuis toegevoegd. Dank aan Jorik Nijhuis voor zijn bijdragen.
Update wegens het overlijden van mijn vader.
Update met de voorouders van Karin Schäperkötter.
Update wegens het overlijden van mijn moeder.
Update wegens het overlijden van Maarten Bosman.
Update wegens het overlijden van Harry Hulleman.

 

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.
Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!